Selecteer een pagina

2 bochten verder

Afgelopen zaterdag hoorde ik op een geheel onverwacht moment het liedje “Ode aan het leven” dat mij heel even terug bracht naar een nare periode, nu ruim anderhalf jaar geleden. Wel eerder heb ik terug gedacht aan die tijd en dat ging gepaard met een bepaalde onrust of een verdrietig gevoel.

Ik merkte echter dat, nu ik écht een andere weg ben ingeslagen, die onrust verdwenen is. Het is alsof ik sinds die tijd 2 afslagen heb genomen. Wanneer ik nu achterom kijk is dat deel van mijn leven niet meer te zien.

Wanneer ik om kijk zie ik alleen mijzelf die op een zeker moment besloot het roer om te gooien en sindsdien als een raket gaat. Geen onrust, geen verdriet, maar positiviteit, enthousiasme en kracht.

Website

Vanuit die energie ben ik de afgelopen week hard bezig geweest met het verder bouwen van mijn website. De basis staat. En dit heb ik zelf gedaan.

De teksten zijn inhoudelijk nog in ontwikkeling en ik ga nog wat slimmeriken inschakelen om de puntjes op de i te zetten, maar www.goodvibrations.nu mag van mij nu in het volle licht!

Dus proost op het leven en treur niet om toen