Selecteer een pagina

Netwerken

Mijn zwangerschapsverlof is helaas alweer voorbij. En wat is het toch heerlijk om in die kleine wereld te bivakkeren. Het is nu weer tijd om actief verder te gaan met de zoektocht naar mijn droombaan. De afgelopen maanden heb ik echter niet stil gezeten en naast de cursus sneltypen en Reiki I ben ik tussen de bedrijven door begonnen met, wat ik noem, het netwerkonderzoek.

Zo heb ik mijn netwerk verder uitgebreid en ben ik mensen gaan benaderen die mij wellicht een stap verder kunnen helpen in mijn zoektocht.

Ik heb heel veel ideeën bedacht en al mijn hersenspinsels op papier gezet.En nu net over de drempel van het nieuwe jaar kan ik concluderen dat mijn hoofd overstroomt! Gek genoeg na de komst van nog een kleintje, zit ik vol met energie en ik zou het liefst al mijn ideeën uitwerken en direct met alles aan de slag gaan. Vandaag heb ik met Vincent Polman van Kans Kwadraat besproken dat het belangrijk is dat ik even focus aanbreng in het geheel. De komende tijd ga ik mijn aandacht dan ook richten op 2 zaken;

Enerzijds het concreet benoemen van organisaties waar ik zou willen werken met de daarbij behorende functies die ik ambieer. Om vervolgens met die richtlijnen verder te gaan met mijn netwerkonderzoek.

Good vibrations

Anderzijds ga ik leren hoe ik mijn eigen website kan bouwen, zodat ik daar de komende tijd aan kan gaan sleutelen. Hoe gaaf is dat?

In 2017 komt goodvibrations.nu online met daarop in ieder geval mijn blog!

Er bubbelt en bruist dus van alles, dat is een ding dat zeker is. En wanneer ik straks eenmaal de juiste koers bepaald heb kan ik al mijn energie die kant op sturen. En wanneer vervolgens de kurk van de fles knalt gaan er heel veel mooie dingen stromen!

Het is slechts een kwestie van tijd.

Een fantastisch nieuw jaar!