Selecteer een pagina

2016

1 december jl. was de laatste bijeenkomst van het jaarprogramma van 365 dagen succesvol en ik kan terugkijken op mijn meest succesvolle jaar ooit!

Dankzij de 365-methodiek weet ik goed waar ik voor sta en dat helpt mij in mijn zoektocht naar mijn droombaan. Het geeft mij enorm veel energie om op een positieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Met aan de ene kant mijn organisatie talent, time-management skills en coördinerend vermogen en anderzijds mijn verbindende en coachende vaardigheden ligt er een scala aan mogelijkheden voor mij.

Mijn zoektocht gaat verder en richt zich op een positieve werkomgeving. Mijn grootste wens is om te werken voor een organisatie die op enige wijze bijdraagt aan de algehele gezondheid van mensen en zich richt op ofwel voeding en/of beweging en/of ontspanning/mindset.

Waarom? Omdat hier mijn persoonlijke interesse ligt. En ik geloof dat wanneer je werkt vanuit je eigen passie, je vuurtje nooit op raakt en je dus altijd vol enthousiasme, energie en plezier je werk kan uitvoeren.

2017

Mijn meest succesvolle jaar ooit is op z’n einde en hoe gaaf is het dat mijn meest succesvolle jaar ooit in januari van start gaat?! Dan zal ik als hostess van het jaarprogramma zelf onderdeel zijn van het 365 team en daarnaast krijg ik de verdieping van de 365-methodiek als deelneemster van het tweedejaarsprogramma.

Het was en wordt een heel goed jaar!!!