Selecteer een pagina

Zoveel spullen

Een klein oproepje online en via What’s app. Nooit gedacht dat het zoveel teweeg zou brengen! Een overvloed aan spullen voor de kinderen van Kathmandu Children Home. Stiften, kleurboeken, spelletjes, ballonnen en bollen wol. Een hele school-inventaris! Op zoveel overvloed had ik niet gerekend. Ik heb de helft van het geld inmiddels uitgegeven en de spullen in mijn backpack weten te proppen. De andere helft gaat ter plekke benut worden. Hierover later natuurlijk meer.

Zoveel support

Naast al het opgehaalde geld en de ingezamelde spulletjes ontvang ik zoveel support van iedereen. Lieve vrienden die allemaal met mij mee leven naar dit geweldige avontuur. Want dat is het! Maar wel zonder mijn lieve mannen. Ik heb de afgelopen dagen zoveel lieve berichtjes ontvangen, ik ga dan wel alleen, maar weet dat er heel veel mensen uit Nederland meeleven! Dit is een te gek gevoel!!

En ik doe dan ook met heel veel plezier verslag voor iedereen die een beetje met mij mee reist de komende 8 dagen.

Zoveel tranen

Nu zit ik bij de Gate, te wachten op mijn eerste vlucht naar Istanbul en bij te komen van het afscheid. En dat viel me zwaar. Hoe ik in de rij stond voor de bagage drop-off en van een afstandje mijn mannen stond te bekijken… Tranen…. Er kwam een herinnering terug van 12 jaar geleden. Toen stond ik hier, omdat ik voor het eerst in mijn eentje op reis ging; een half jaar zonder plan, met mijn rugzak (die overigens direct verdween, dus niet alleen zonder plan, maar ook zonder bagage) naar Zuid-Oost Azië. Toen voelde ik me volkomen van slag, omdat ik niet wist wat me te wachten stond en alles hier achter liet. Nu echter, weet ik inmiddels wel wat me te wachten staat als je reist naar wat Jelle Brandt Corstius  ” een moeilijk land” noemt. Maar nu laat ik mijn gezin achter en dat voelt heel onnatuurlijk.

Zoveel zin!

Maar gesteund door mijn mannen en gevolgd door alle lieve vrienden en met mijn tas volgeladen ga ik met ontzettend veel zin op weg naar Kathmandu!

I will spread those good vibrations!

En dankjewel dat jij mij daarbij geholpen hebt!