Selecteer een pagina

Love is the answer

Op 1 en 2 juli was ik aanwezig bij het Super relatie weekend van 365 dagen succesvol. Waar wij met het hele team van 365 met zo’n 3600 deelnemers samen gewerkt hebben aan onze super relatie.

Wat was het fantastisch om van zo dichtbij te ervaren wat het met mensen doet om 2 dagen lang hun relatie met zichzelf en de relaties met anderen onder de loep te nemen. Bijzonder dat zoveel mensen zo eerlijk en kwetsbaar durven te zijn in zo’n grote groep. Dat heeft enorm veel verbinding en liefde teweeg gebracht. De energie was te voelen in de zaal!

Deelnemers gingen op zondag duidelijk anders de deur uit dan dat ze op zaterdag binnen kwamen.

Hoogtepunt

Op dag 2 stonden wij met de hosting op het podium om de groep weer aan de gang krijgen, al dansend op I got a feeling, van The black eyed peas.

Had me dit een jaar geleden gevraagd en ik had wel even geaarzeld. Maar nu, dat ik me zo goed voel, dat mijn enthousiasme en good vibrations delen met 3600 man het enige is wat telt.

Dansend en springend op het podium van een uitverkochte AFAS Live. WoW!

Super gezin

Een super relatie met de ander begint met een super relatie met jezelf.

En oh wat zijn er toch veel mensen die onnodig vastlopen in hun relatie wanneer zij kleine kinderen hebben. Aan liefde vaak geen gebrek, maar de tijd en energie…

En wat raakt dit mijn missie; ouders beter voorbereid op de komst van de baby. Ouders die goed in hun vel zitten en van te voren nadenken en samen praten over de impact van de komst van de baby. Ouders die na de komst van de baby tijd en energie blijven steken in hun super relatie.

En zo realiseerde ik me dat wanneer je een super relatie met jezelf hebt en dus een super relatie aan kan gaan met je partner, je een super gezin kunt hebben!

–> Op welke manier steek jij tijd en energie in jezelf om goed in je vel te zitten?

–> Heb jij een relatie? Op welke manier steek jij daar tijd en energie in?

–> Heb jij kleine kinderen? Hoe lukt het jou om niet alleen ouder te zijn, maar ook partner?