Selecteer een pagina

3 dagen geleden werd ik gebeld door een collega van 365 Dagen Succesvol met de vraag: “Heb je tijd en zin om een korte klus uit te voeren?”

Direct voelde ik: JA! Dit ga ik doen.

Kernwaarden

Hoe kan dat? Dat je soms zo zeker weet dat een kans bij je past. Dat je er niet over na hoeft te denken? Hooguit om even praktisch te kijken hoe je er invulling aan gaat geven.

365 Dagen Succesvol is een bedrijf dat zijn kernwaarden leeft. Ik vind dat heerlijk. Sterker nog: ik houd daarvan. Op de werkvloer merk ik wat voor 365 belangrijk is en zo ervaar ik direct hoe ik mij tot die kernwaarden verhoud.

Grandioos | Genereus | Groei | Genadeloos

Het zijn niet mijn kernwaarden. Toch kan ik mij goed vinden in deze kernwaarden en de bijbehorende normen. Bijvoorbeeld Genadeloos.

‘Genadeloos liefdevol’

is een term die ik bij 365 geleerd heb en die ik in andere bewoording over mijzelf van mijn eigen klanten terug krijg. Ik zweer er bij: een genadeloos liefdevolle aanpak.

Tegelijkertijd komen mijn eigen kernwaarden goed tot hun recht in het tijdelijk werk voor 365. Ik ervaar de ruimte om het werk op mijn eigen manier invulling te geven en dat zorgt voor rust. Ik ervaar iedere keer verbinding met collega’s ook al ben ik niet vast in dienst. En ik ervaar dat het werken voor 365 zorgt voor verdieping in mijn eigen werkzaamheden.

Hoe staat het er voor?

Voor de 3e keer op rij ben ik met enorm veel plezier tijdelijk aan het werk voor 365 en ik geniet daarvan. Tijdelijk. Want ik heb mijn eigen toko en ik vind het belangrijk om daar voldoende tijd voor te hebben. Ik wil het ook niet te druk hebben. Dat heeft dan weer te maken met mijn eigen kernwaarden:

Rust | Ruimte | Verbinding | Verdieping | (Bewust) zijn

Wat vindt de organisatie of het bedrijf waar je voor werkt nou écht belangrijk?

Ken je de kernwaarden van jouw werkplek en worden die geleefd?

Hoe verhoud jij je tot die kernwaarden?

Komen jouw kernwaarden op de werkvloer voldoende tot zijn recht?

Overweeg je voor jezelf te beginnen?

Wat wil je uitstralen met je bedrijf?

Zijn jouw persoonlijke kernwaarden dezelfde waarden als de zakelijke?

Samen sparren? Ik ga graag met je wandelen om jouw kernwaarden te ontdekken of jouw kernwaarden vraagstuk te bespreken.